fbpx

Vandgranen

VIBY

Om Vandgranen

Centralt i Viby har vi udviklet og opført 41 flotte rækkehuse i 2 plan, alle med have og loftsrum. Ejendommen er beliggende tæt på indkøb og station.

Alle skure er udstyret med solceller som forsyner boligens elforbrugne apparater. Solcellerne er tilkoblet boligens egen eltavle, således evt. overskudsstrøm afregnes direkte tilbage til lejer.

Alle rækkehuse er 4 værelses på 122 m2. I stueplan er der entre, gæstetoilet, køkken alrum, stue samt viktualierum under trappe. På 1. sal er der stort badeværelse med gulvvarme, 3 værelser samt loftrum.

Lyse og rumlige rækkehuse

Huset har zoneinddelt fjernstyret gulvvarme i stueetagen samt på badeværelset på 1. sal. Værelser opvarmes via radiator (gas). Køkken og badeværelse er opført med HTH inventar. Alle facader mures i Strøjer tegl. Huset overtages med ovn, keramisk kogeplade og emhætte

Fleksibilitet og ordentlighed

Fleksibel overtagelse, så mulighed for overtagelse straks, men også om 2 eller 3 mdr. Minimumslejeperiode på 1 år. Evt. husdyr skal godkendes og medfører at der opkræves yderligere 1 mdrs. forudbetalt husleje. Du er velkommen til at aflægge ejendommen et besøg, og kontakt os meget gerne for en fremvisning eller ved spørgsmål på udlejning@fischerejendomme.dk
Antal lejemål
0
Plan
0

Bolig vælger

Her kan du se hvilke boliger, der er ledige

Bestil fremvisning

Skriv til Marianne, så vil vi meget gerne fremvise vores boliger efter aftale.

Ledige Lejemål på Vandgranen

No data was found