FB Pixel

Lidt om os

Vi bygger og udlejer indbydende og moderne boliger til glade familier over hele landet.

hvortil vi også laver løbende forbedringer til de i forvejen mange skønne boliger, der i tidens løb er kommet til. Samlet har vi henved 60 års erfaring med byggeri og udlejning, så vi ved, hvad vi laver, og hvad der skal til for at skabe succesfulde og harmoniske boligområder.

Christian Fischer

Lejeren i fokus

Vi er en familievirksomhed, der sætter den gode oplevelse og fleksibilitet højt, og vi sigter til stadighed efter at skabe gode boligprojekter, der kan skabe trygge og solide rammer for vore lejere til et godt liv i alle livets forskellige faser. Dertil ønsker vi at udvikle på samarbejde og trivsel blandt vore lejere, så alle kan nyde de trygge rammer.

Når vi bygger, har vi vore lejere i fokus – Der skal være mulighed for en velfungerende hverdag og forholdende skal være i top. Derfor går vi efter de høje kvalitetsstandarder og energirigtige boliger med gode inde- og udearealer, hvor der er plads til alle.

Vi ønsker at yde en god service ved at vise tillid og inddragelse. Derfor stræber vi efter et højt informationsniveau og tager vore lejeres ønsker og behov til os.

 

Projekter opført af fischer ejendomme

Hvor vil du gerne bo?

Samlet har vi henved 60 års erfaring med byggeri og udlejning, så vi ved, hvad vi laver, og hvad der skal til for at skabe succesfulde og harmoniske boligområder. 

MOSEGÅRDSHAVEN - GREVE

Midt i Langagergårds skønne natur i Karlslunde og meget tæt på både strand og grønne arealer samt motorvej og s-togsstation har vi opført 102 rækkehuse i et til tre plan. 

Bebyggelsen udgør bolig-ø F i Langagergårdudstykningen, der er kendetegnet ved den store nærhed til natur og infrastruktur og med direkte adgang til vandet. Herudover er området beliggende op til det historiske Mosede Fort.

Alle boliger har en dejlig syd-/vestvendt have med et skønt orangeri/vinterhave samt yderligere overdækket areal.

RAVNSBJERGGÅRDSVEJ - FREDENSBORG

Fischer Ejendomme A/S har opført 27 udlejningsboliger på den sidste storparcel i Ravnsbjerggårdsvejskvarteret i Fredensborg. Skråt over for den nye Fredensborg Skole har vi bygget 27 rækkehuse fordelt på 10 stk. 3 værelses huse på 81-85 m2 i et plan og 17 stk. 4 værelses rækkehuse på 106-114 m2 i 1½ plan.

Alle boliger har egen have samt redskabsrum og privat parkering umiddelbart foran boligen.

BLADHUSENE - FREDENSBORG

På Kongevejen 21 i Fredensborg opfører Fischer Ejendomme A/S et spændende boligprojekt på Allers gamle trykkeri. Projektet medfører nedrivning af de eksisterende bygninger bortset fra kælderen, der genanvendes som P-kælder og til øvrige aktiviteter.

Det nye boligprojekt Bladhusene består af 72 familieboliger som rækkehuse og lejligheder. Byggeriet er i fuld gang, og de første boliger forventes klar til overtagelse fra årsskiftet. Alle boliger bliver 4 værelses - nogen i et plan beliggende i stueplan med egen have, skur og orangeri, andre i to etager på 1./2. sal med altan og endelig enkelte rækkehuse i to plan med egen have, skur, orangeri og parkering ved døren.

Boligstørrelserne svinger fra ca. 102 til 131 m2 og huslejen starter fra 13.900kr./mdr.

VANDGRANEN - VIBY

Omdannelse af en gammel erhvervsejendom der har været benyttet til vognmandsvirksomhed til dejligt boligområde. Fischer Ejendomme A/S har opført 41 dejlige rækkehuse i Viby. Placeringen en perfekt stort set midt i byen og tæt ved både indkøb og station.

Vi har installeret gulvvarme i hele huset, og der er skabe i alle værelser der ligesom badeværelses- og køkkeninventaret er af vanlig god kvalitet fra HTH. Boligerne er generelt meget lyse og indretningsvenlige. Boligerne udlejes med indbygningsovn, glaskeramisk kogeplade samt emhætte installeret.

Alle boliger får egen skøn have samt redskabsrum og privat parkering i umiddelbart nærhed af boligen.

Huslejen starter fra 11.995 kr./mdr. + forbrug.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at give os et kald, sende en mail eller udfylde formularen. Vi står klar til at svare.

KORSKILDELUND 4b, sttv -  2670 GREVE

Administration: +45 2550 3300

Udlejning: +45 2572 2200

Send os en besked

11 + 3 =