FB Pixel
Orangeri Mosegårdshaven

RÆKKEHUSE MED ORANGERI

Har du altid drømt om at få et orangeri i din have, så har du nu alle muligheder. Midt i Langagergårds skønne natur, i Karlslunde, finder du tre, fire og fem værelses eksklusive rækkehuse til udlejning. Her har bygherre haft tidens tendenser med i tankerne, da dette byggeri blev opført. Boligens areal er nemlig her forøget med et dejligt integreret orangeri, som giver dig helt nye muligheder. Den lette tilgængelighed gør det muligt at drikke morgenkaffe eller nyde de smukke sensommeraftner i en travl hverdag. Kun fantasien sætter grænser.

Orangeri – populært som aldrig før

Rækkehuse med orangeri. Med god grund er orangerier blevet populært som aldrig før, og en af fordelene ved et orangeri er, at du kan benytte det til lige det, DU HAR LYST TIL. Skal det være en hyggeoase med bløde møbler, hvor der kan slappes af, læses en bog, nydes en kop kaffe eller måske bare nyde lyden af regnen der falder på taget.

Det kan også være, at du vil benytte dit orangeri til at få lidt jord under neglene og omdanne den til din helt eget lille produktion af frisk frugt og grønt. Her kan du dyrke frugter, grøntsager og krydderurter under fantastiske forhold – selvom det er i Danmark.

Måske du er typen, der gerne vil kombinere de to ting med både et afslapningshjørne og planter og frugter. Brug det som du tænker passer bedst til din personlighed, bare du husker, at der også skal være plads til dig selv. Et orangeri gør det muligt at forlænge de gode årstider, og dermed nyde haven og naturen lidt længere. For i dit orangeri sidder du altid lunt og tørt.

 

Orangeri, udestue eller drivhus

Det kan nogle gange være svært at gennemskue, hvad forskellen er på et orangeri, en udestue og et drivhus. Og der er også stor lighed mellem de tre typer. Et orangeri og en udestue fungerer begge som et ekstra opholdsrum til boligen. Begge kan benyttes til afslapning og hyggelige stunder med god udsigt til naturen.

Et drivhus er som udgangspunkt opført i det samme materiale som et orangeri, men ofte er det mindre, og så er den helt store forskel, at dette uderum er beregnet til at dyrke planter og arbejde i. Og dermed ikke afslapning som ved de to andre.

Kom ud i Mosegårdshaven for at se og opleve disse eksklusive rækkehuse, med orangeri, med egne øjne. Der findes tre forskellige størrelser, så mon ikke der er en, der er helt perfekt for dig. Du skal blot bestille en fremvisning til Mosegårdshaven. Så står vi klar til at tage godt imod dig, og viser dig rundt i disse flotte og moderne rækkehuse.

Se mere om Mosegårdshaven.