FB Pixel

RÆKKEHUSE

Attraktive rækkehuse beliggende i Greve udlejes. Kunne det være noget for dig? Rækkehuse er populært som aldrig før – og hvorfor ikke give dig selv det bedste fra to verdner. Her kan du leje en bolig med egen have, og samtidig er der en meget lille vedligeholdelsesgrad. Er du typen, der bare elsker at bruge tiden på dig selv og din familie – og knap så meget tid på vedligeholdelse af hus og have, så er disse rækkehus lige noget for dig.

Mosegårdshaven er et helt nyt og attraktivt område beliggende i Karlslunde. Her finder du 102 eksklusive rækkehuse til udlejning. Der findes tre forskellige boligtyper på henholdsvis 95 m2, 123 m2 og 155 m2. Og som noget helt eksklusivt, har alle boligerne integreret orangeri, som giver dig helt nye muligheder for at nyde naturen lidt længere.

Fordele ved at bo i rækkehuse

Rækkehuse tiltrækker alt fra unge par uden børn, seniorerne og moderne børnefamilier. Hvis du nogle gange har spekuleret på, hvorfor rækkehuse er blevet så populærere, så skal du læse med her.

For mange har placeringen af den bolig, man vælger stor betydning, og det har det sikkert også for dig. Det er vigtigt, at du bor tæt på familien, arbejdet, vennerne o.l. Så slipper du nemlig for alt for stor transporttid. Men har du nogensinde overvejet, hvor meget af din tid der går med dagligdagsopgaver derhjemme. Det kan være almindelig oprydning i hjemmet, det kan være haven, der tager alt din fritid.

Som menneske glemmer vi nogle gange at stoppe op og se, hvad der er vigtigt for os. Med et rækkehus får du den plads du har brug for. Du får stadig dit privatliv med egen have, men du får også muligheden for at bruge mere tid på dig selv og din familie, da du ikke hele tiden skal bruge tiden på vedligeholdelse.

Derudover gør opbygningen af rækkehuse at boligen ofte holder godt på varmen. Hvilket luner godt i pengepungen, da dette typisk betyder lave varmeudgifter

 

Rækkehus beliggende i Greve – nær strand og grønne arealer

Karlslunde er en bydel i Storkøbenhavn, og er en del af Greve kommune. Rækkehusene er placeret, så du kommer til at bo tæt på både strand og grønne arealer. Køge bugt kysten har lave klinter, klitter og sandstrande og Greve Strand ligger indenfor en rækkevidde på blot 4 km. Og for at gøre det endnu mere fantastisk, ligger Solrød Strand i en afstand på blot 5 km. Desuden findes der to mindre havne, med en række lystbåde.

Vil du også gerne bo i en af disse fantastiske rækkehuse? Så kom ud og se boligerne med egne øjne. Du skal blot bestille en fremvisning til Mosegårdshaven. Vi står klar til at tage godt imod dig, og viser dig rundt i disse flotte og moderne rækkehuse.