FB Pixel

RÆKKEHUS TIL LEJE I FREDENSBORG

Rækkehus Bladhusene

Bladhusene – rækkehus til leje 

Rækkehuse er i høj kurs, og det forstår man godt. Børnevenlige omgivelser, sociale fællesskaber og boliger der er bygget med omtanke for miljøet. Disse hustyper er ideelle til den lille familie med børn, men er samtidig også helt perfekt til de lidt ældre generationer.

Drømmer du om at finde det perfekte rækkehus – og samtidig bo tæt på København? Så har du her muligheden. I Fredensborg ligger 72 super attraktive rækkehuse. Alle er 4-værelses, men stadig forskellig. Der findes tre forskellige lejlighedstyper fra 102 m2 – 127m2:

  • 2 plan lejligheder med udgang til eget orangeri
  • Stuelejligheder med udgang til eget orangeri
  • 2 plan lejligheder beliggende på 1. og 2. sal med udgang til egen altan

Så uanset hvilken type af rækkehus du er til. Om du har grønne fingre, og elsker at bruge tid i eget orangeri. Eller om du nyder tiden i haven, imens de små leger i sandkassen. Måske du mere er typen, der godt kan lide at sidde med en kop varm kaffe på terrassen, uden at få jord under neglene. Uanset dine behov, har Bladhusene helt sikkert en løsning, der passer perfekt til dig.

Fredensborg – bo tæt på København

Der er mange ting, der spiller ind, når du skal finde ny bolig. Og placeringen er helt klart en af de vigtigste. Bladhusene er beliggende i det skønne Fredensborg. Her kommer du til at bo i et område med mange faciliteter, skøn natur og ikke at forglemme – tæt på København

I byen finder du særværdigheder som Fredensborg Slot, som er kendt for dens smukke slotspark. Samtidig besøges det gamle jagtslot oftest både forår og efterår af den royale familie og heriblandt Dronningen. Du kan derfor være heldig at få et glimt af den royale familie, som for mange er en stor oplevelse. Derudover ligger museet for moderne kunst – Louisiana i Fredensborg kommune. Du finder også en lang række af andre spændende attraktioner som amfiteater, frisbee-golf og om vinteren en af Nordsjællands nok største kælkebakker. Og naturligvis meget mere!

Søger du ny bolig, og gerne vil bo tæt på København? Så kom ud og se vores flotte nybyggede rækkehuse. Få fornemmelsen af dette skønne område i Fredensborg.

Se mere om Bladhusene.