FB Pixel

Lunden, Odense

Hvilken by er mere dansk end H. C. Andersens hjemby, Odense. Midt i dansk idyl er vi i gang med at opføre 266 rækkehuse i både 1 og 2 plan. Ejendommen er beliggende tæt på indkøb, skole, daginstitutioner mv. Billederne her på siden er fra vores referenceprojekt i Greve – boligerne i Lunden bliver magen til med forbehold for småjusteringer. 

Nyopførte rækkeboliger af højeste kvalitet

Vi er meget stolte af ejendommens nabo, den flotte H. C. Andersen Skov hvor der er rig mulighed for dejlige oplevelser i det grønne. Der er mulighed for at vælge mellem 4 forskellige boligtyper. Alle boliger får orangeri, egen have samt redsskabsskur. Rækkehusene er på 95-150 m2 og lejes fra 9.900 kr/mdr + forbrug. Kontakt os gerne for en uddybende snak, vi står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig.

 

HENT UDLEJNINGSPROSPEKT HER

Ved at udfylde formularen får du mulighed for at hente vores store udlejningsprospekt.

14 + 13 =

Gennemførte til sidste detalje

Huset har zoneinddelt fjernstyret gulvvarme i hele huset og er opført med kvalitetsmaterialer som eksempelvis køkken og skabe fra HTH og Velfac vinduer. Alle facader mures i Strøjer tegl.

Huset overtages med ovn, keramisk kogeplade, køleskab og emhætte

Træd ud i lyset

Alle boliger har en dejlig have med et skønt orangeri/vinterhave samt et godt redskabs-/opbevaringsskur.

Med den skønne oase kan du skabe større sammenhæng mellem udeliv og indeliv og komme tættere på lyset og naturen i hverdagen

Fleksibilitet og ordentlighed

Vi er fleksible i forhold til overtagelsestidspunkt – de første boliger er klar til overtagelse 1. juni 2021. Minimumslejeperiode på 1 år.

Evt. husdyr skal godkendes og medfører at der opkræves yderligere 1 mdrs. forudbetalt husleje.

Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

Tag en virtuel rundvisning i Mosegårdshaven i Greve som er vores referenceprojekt til Lunden.

Mosegårdhaven 43 – 2-plans bolig på 123 m2