fbpx
Logo hvid

Om Lunden

Projekt Lunden er 266 nyopførte rækkehuse beliggende i det dejlige Agedrup på Fyn. Vi har rækkehuse til alle aldre lige fra børnefamilier til seniorer.

Der bliver opført rækkehuse i både 1- og 2-plan med dejlig have, et skønt orangeri/vinterhave samt et godt redskabs-/opbevaringsskur. Ejendommen er beliggende tæt på indkøb, skole, daginstitutioner mv. Vi er også meget stolte af ejendommens nabo, den flotte H. C. Andersen Skov, hvor der er rig mulighed for dejlige oplevelser i det grønne.

Der kan vælges mellem 4 forskellige boligtyper. Boligerne er inddelt i farver – rød, orange, gul og blå. Blå og gul er i 1-plan, og orange og rød er i 2-plan. Boligerne svinger fra 95 m2 til 140 m2, så der er plads til både store og små familier.

Gode indkøbsmuligheder

På Lunden finder du gode indkøbsmuligheder i form af Netto, Rema 1000, SuperBrugsen, Fakta, Bilka mv. Derudover er der ikke langt til de lidt større indkøbsoplevelser. Her kan nævnes Rosengårdscentret der med + 150 butikker samt +25 spisesteder er hele Fyns shopping center. Her er der rig mulighed for at få shopping lysten styret mens bilen holder gratis parkeret lige udenfor. Derudover ligger Tarup Centret med 43 specialbutikker og Dalum Centret med 9 specialbutikker placeret ca. 20 minutters kørsel fra Lunden.

Skoler og institutioner nær Lunden

Lundens velindrettede boliger henvender sig til alle aldre, og som børnefamilie er det vigtigt at institutioner og skoler er beliggende tæt på ens bolig. Og det krav må man sige at Lunden opfylder. Her ligger nærmeste institution blot 1,5 km væk. Derudover ligger der flere andre institutioner i nærområdet samt privatdagplejer, så der er flere at vælge imellem. Derudover ligger både Agedrup skole og Seden Skole, der begge går fra 0.-9. klassetrin, i cykelafstand fra Lunden.

Kom ud og oplev Lunden og området med egne øjne. Se vores forskellige boliger, mærk atmosfæren og, ikke mindst, få en fornemmelse af dette skønne område.

Antal lejemål
0
Boligtyper
0

Boligtyper på Lunden

Blå bolig

Lejepris pr. måned fra: 8.900,-

Blå bolig er et tre-værelses rækkehus på 95 velindrettede kvadratmeter.

Fra entréen er der adgang til to værelser på hver side. For enden af entréen er der adgang til det lyse badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

I åben forbindelse med entréen træder man ind i et stort og veloplyst køkken/alrum. Køkkenet er fra HTH med ovn, keramisk kogeplade, køleskab og emhætte.

Fra det rummelige samlingspunkt her, er der adgang til den skønne terrasse samt jeres helt eget orangeri. Til boligen er der skur, hvor I kan opbevare udstyr, cykler mm.

Gul bolig

Lejepris pr. måned fra: 9.900,-

Gul bolig er et 4-værelses rækkehus på 110 velindrettede kvadratmeter.

Man træder ind i entréen, der byder på intet mindre end to indbyggede skabe. For enden af entréen er der adgang til to værelser, hvorefter man træder ind i det veloplyste køkken/alrum med ovenlys. Køkkenet er fra HTH med ovn, keramisk kogeplade, køleskab og emhætte.

Fra køkken/alrum er der adgang til endnu et stort værelse, badeværelse samt den skønne terrasse med jeres helt eget orangeri.

Til boligen er der skur, hvor I kan opbevare udstyr, cykler mm.4

Orange bolig

Lejepris pr. måned fra: 10.900,-

Orange bolig er et fire-værelses rækkehus på 125 velindrettede kvadratmeter i to plan.

Ved indgangen er der toilet på højre side med
dertilhørende skab og plads til vaskemaskine og
tørretumbler. For enden af entréen er der trappeopgang, et depot under trappen og adgang til den store stue. I forbindelse med stuen er der fri passage til det rummelige køkken/alrum. Køkkenet er fra HTH med ovn, keramisk kogeplade, køleskab og emhætte.

Går man op på 1. sal møder man et stort badeværelse med god plads til opbevaring samt tre lyse værelser.

Fra stuen er der adgang til den skønne terrasse samt jeres helt eget orangeri. Til boligen er der skur, hvor I kan opbevare udstyr, cykler mm.

Rød bolig

Lejepris pr. måned fra: 11.900,-

Rød bolig er et nybygget, moderne og funktionelt fem-værelses rækkehus på hele 140 velindrettede kvadratmeter i to plan.


Fra entréen er der toilet på højre side med plads til vaskemaskine og tørretumbler. For enden af entréen er der trappeopgang, et depot under trappen og adgang til det store køkken/alrum. Køkkenet er fra
HTH med ovn, keramisk kogeplade, køleskab og emhætte. I åben forbindelse med køkken/alrummet er der fri adgang til stuen. Sidst, men ikke mindst er der et værelse i stueetagen.

Går man op på 1. sal møder man et stort badeværelse med god plads til opbevaring og tre lyse værelser. Det ene værelse har et lækkert walk-in closet, som giver jer fuldt overblik over og ikke mindst plads til både ophængning af tøj og opdeling af sko. Fra stuen er der adgang til den skønne terrasse samt jeres helt eget orangeri. 

Til boligen er der skur, hvor I kan opbevare udstyr, cykler mm.

Hent vores prospekt ?

Her kan du se meget mere i vores udlejningsprospekt

Galleri

Tæt på det meste

Når man skal vælge placeringen af ens bolig, er det rart at vide, om de ting man bruger i dagligdagen er let tilgængelig.

Læs mere om boligområdet Lunden og alle de muligheder området tilbyder.

Plantegninger

Bestil fremvisning

Skriv til Marianne, så vil vi meget gerne fremvise vores boliger efter aftale.

Kom til Åbent hus

Vi afholder åbent hus på nedenstående datoer

1. november 2022
Start tid: 13:00
Slut tid: 15:00
2. januar 2023
Start tid: 14:00
Slut tid: 17:00
3. januar 2023
Start tid: 14:00
Slut tid: 16:00

Ledige Lejemål på Lunden

Lunden
Faunastien 39,
5320
Agedrup

Leje pr. md.

9.900 kr

Værelser

4

Størrelse

110 m2
Lunden
Faunastien 29,
5320
Agedrup

Leje pr. md.

11.900 kr

Værelser

5

Størrelse

140 m2
Lunden
Faunastien 31,
5320
Agedrup

Leje pr. md.

9.900 kr

Værelser

4

Størrelse

125 m2