102 rækkehuse på Mosegårdshaven, Greve

 

Byggeriet af 102 rækkehuse i et til tre plan på Mosegårdshaven i Greve starter om ganske kort tid. Bebyggelsen udgør bolig-ø F i Langagergårdudstykning, der er kendetegnet ved den store nærhed til natur og infrastruktur og med direkte adgang til vandet. Herudover er området beliggende op til det historiske Mosede Fort.

Bebyggelsen fordeler sig på tre boligtyper, henholdsvis en 3 vær. etplans rækkehus på ca. 95 m2, 4 vær. rækkehuse i to plan på 125 m2 og endeligt 5 værelses tre-plans rækkehuse på 156 m2.

Alle boligerne fremstår med gulve i laminatparket samt klinker i badeværelse. Vi har installeret gulvvarme i hele huset, og der er skabe i alle værelser der ligesom badeværelses- og køkkeninventaret er af vanlig god kvalitet fra HTH. Boligerne er generelt meget lyse og indretningsvenlige. Boligerne udlejes med komfur (keramisk) og emhætte installeret. Øvrige hårde hvidevarer skal selv medbringes, alle installationer er dog ført frem (el, vand og afløb), så installation er ligetil.

Alle boliger får egen skøn have samt redskabsrum og ca. 10 m2 glasinddækket orangeri/vinterhave. Der etableres fælles parkeringspladser umiddelbart foran alle boliger. Forventet indflytning fra 1. halvår 2018.